Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Luleå

Ska du till Luleå och behöver hotell? Vi erbjuder flera hotell i centrala Luleå. Bo nära centralstationen, Luleå Tekniska Universitet, trevliga restauranger, barer, caféer och shoppinggator.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Våra hotell i Luleå

Vi har flera hotell i centrala Luleå. Ett par minuter från Luleå centralstation ligger Comfort Hotel® Arctic, med många prisvärda rumstyper som passar perfekt för affärsresenären så som för dig som åker hit på en weekend. Om du vill ha tillgång till pool, bastu, relax- och spaavdelning är Clarion Hotel® Sense och Quality Hotel™ Luleå bra alternativ. Båda hotellen ligger nära Norra hamn, och ett stenkast från Stadsparken och Norrbottensteatern.

Sevärdheter i Luleå

Luleå erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter. Med sin långa kustlinje, närliggande skärgård och stora skogsområden är det inte konstigt att så många Luleåbor har en förkärlek till utomhusaktiviteter. Somrarna bjuder på strandliv, uteserveringar, midnattsol och en levande skärgård med många olika båtturer att välja mellan. När isen ligger tjock vintertid kan du istället promenera ut till närliggande öar! Med sin långa vintersäsong passar Luleå perfekt för den som vill testa snöskoter, hundspann, skridskor, långfärdsskidor, utförsåkning eller fatbikes - en terrängcykel med extra stora och breda däck som gör att du kan ta dig an vilket underlag som helst. Många företag erbjuder guidade turer där matsäck ofta ingår. Har du turen kanske du också får uppleva Aurora Borealis - det mytomspunna norrskenet!

Gammelstad kyrkby - ett världsarv värt att besöka

Strax utanför centrala Luleå ligger Gammelstad Kyrkby, ett av Sveriges femton världsarv. Här kan du se de hus och kyrkstugor som var Luleås stadskärna på 1600-talet. Missa framförallt inte den senmedeltida kyrkan från 1492 som fortfarande är i bruk!

Smidiga kommunikationer

I centrala Luleå har du nära till det mesta, men om du vill göra utflykter utanför staden finns flera transporter att välja mellan. Hyrbil är ett populärt val och det finns många biluthyrare att välja mellan. Självklart finns det även lokalbussar för den som föredrar det. Många väljer också att uppleva stan med omnejd på cykeln.

Nära LTU, Luleå Tekniska Universitet

Ska du hälsa på en av Luleås alla studenter? Alla våra hotell ligger på promenadavstånd till universitetet, och passar perfekt som utgångspunkt när du åker hit på besök.

Få fler tips på vad du kan göra i Luleå:
Aktiviteter och sevärdheter i Luleå på vintern
Besök Luleås bästa restauranger och barer
Närliggande destinationer

Boden
Skellefteå
Umeå

Läs mindre
5 hotell i Luleå

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.