Medlemskap
Sandaler vid poolen på spahotell.

Luleå bjuder på sköna spaupplevelser

Många besöker Luleå för den vackra naturen, Gammelstads Kyrkstad eller Flygmuseet. Det är en kontrasternas stad där du kan uppleva allt från skärgård och friluftsliv till världsarv, historiska platser och stadens puls. Men också magiska spaupplevelser.

Lyxa till det med ett dagspa

Luleå bjuder på många typer av spaupplevelser för både stora och små. Välj bland alltifrån stora spaanläggningar med flera pooler, bastur och mängder av behandlingar till små personliga span där du kan glömma vardagens bestyr. Det är inte bara en populär aktivitet för Luleåbor och andra besökare som vill boka in sig på ett dagspa, utan också för hotellgäster som vill krydda sin vistelse med det där lilla extra.

Bo på spahotell i Luleå

Ett alternativ för dig som vill boka hotell med spa nära Luleå city är Clarion Hotel® Sense. Detta är en plats för sinnesro och avkoppling, välbefinnande och återhämtning, i en unik miljö med vacker utsikt över stadens takåsar och norra hamn.

En skön paus från vardagen

Besök det på egen hand eller boka in ett dagspa med vännerna när ni vill unna er en riktigt skön dag. Välj bland olika typer av bastur, en varm källa eller ett fotbad där du får chans att ge dina fötter den omsorg de förtjänar. Att varva ner och koppla bort vardagens stress gör dig redo att upptäcka allt Luleå har att erbjuda!

Luleå

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka