Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Södertälje Sverige

1 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

13 hotell i närheten

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Södertälje

Vill du boka mötes- och konferenslokaler i Södertälje? På konferenshotellet Quality Hotel™ Park Södertälje finns många möjligheter, oavsett om ni behöver ett mindre mötesrum eller en hel festvåning.

Med stadens kultur- och nöjesliv runt hörnet, och bara 50 meter till Södertälje centralstation är Quality Hotel Park Södertälje den perfekta utgångspunkten för konferensen. Hotellet hjälper dig med stort och smått, från det enkla mötet till konferensen som sträcker sig över flera dagar. Med många olika möteslokaler och kapacitet till större event finns flexibiliteten att skräddarsy besöket efter era behov och önskemål, oavsett om det gäller fest, årsmöte, mässa eller kickoff.

De funktionella mötesrummen på konferenshotellet har fint ljusinsläpp med fönster som vetter ut mot Stadsparken, och när det är dags för paus finns förfriskningar och bekväma sittmöbler i loungen, precis utanför konferenslokalerna. Mat och dryck är en viktig del av upplevelsen och om frukost, fika, lunch eller middag önskas så hjälper hotellet självklart till med det!

Efter en dag full av möten och presentationer är det ingen dum idé att ta med deltagarna ut på stan för en välförtjänt paus och nöjen. Om ni vill locka fram nyfikenheten är Tom Tits Experiment ett måste, eller varför inte besöka Torekällberget - Södertäljes levande friluftsmuseum där ni får uppleva 200 år på en dag. Om tiden inte räcker till för längre utflykter finns stadens gågata och restaurangliv precis runt hörnet för en trevlig avslutning på dagen.

Från Quality Hotel™ Park Södertälje tar det runt 25 minuter med bil till centrala Stockholm och cirka 50 minuter till Arlanda flygplats. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.