Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Södertälje

Välkommen till Södertälje - Björn Borgs vackra hemstad! Som gäst på Quality Hotel Park Södertälje får du chansen att bo mitt i staden och därmed få nära till allting som denna spännande och kontrastfyllda stad har att erbjuda!

En sann park-pärla

Quality Hotel Park Södertälje är en sann park-pärla i dubbel bemärkelse. Hotellet ligger precis intill den vackra stadsparken i Södertälje och ger dig på så sätt snabb tillgång till en ljuvlig oas. Dit kan du gå för att få lite avslappning och njuta av naturen. Hotellets position gör att du har nära till mycket av det roliga du kan hitta på i Södertälje. Till exempel kan du snabbt ta dig till Tom Tits, vilket är en minst sagt spännande upplevelse. Du får också nära till Torekällberget, som är Södertäljes egna Skansen! Där kan du strosa runt, hälsa på djuren och avnjuta ett stort urval av goda maträtter.

En knutpunkt utan dess like

Quality Hotel Park Södertälje ligger, som tidigare nämnt, mitt i centrum. Det betyder att du befinner dig i centrum av en enorm knutpunkt. Inte nog med att Södertälje endast ligger en halvtimme från Stockholm så möts två Europavägar här. Kollektivtrafiken är också otrolig då både Stambanan, Mälarbanan och östra Stambanan går här. Men det tar inte slut där. Från Södertälje är det mindre än en timme till hela tre olika flygplatser: Arlanda, Skavsta och Bromma. Dessutom ligger Södertälje hamn mitt emellan Östersjön och Mälaren, och därifrån fraktas varor till hela världen. Södertälje är alltså inte bara en knutpunkt, utan också ett oumbärligt logistikcentrum. 

Konferens, möten och lokaler i Södertälje

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Södertälje? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Stockholm

Solna

Läs mindre
19 hotell i Södertälje

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.