Medlemskap
Kvinna äter musslor och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.

Brett utbud av barer och restauranger i Södertälje

Låt dig kastas med på en kulinarisk resa i härliga Södertälje, här finns det något för alla smaker och alla tillfällen. Glöm vardagens bekymmer och njut av en vällagad middag i gott sällskap.

Internationella matinfluenser

Välkommen till en matdestination som hyllar smaker från världens alla hörn. Vare sig du ska på finmiddag med familjen, afterwork med kollegor eller ta med dig en picknick på utflykten, finns det en rad spännande alternativ i Södertälje. Om du är lite av en gottegris, då är stadens stora utbud av caféer väl värda ett besök, eller två. Njut av god mat och dryck i en perfekt kombination av smaker från när och fjärran. Välkommen till Södertälje.

Bo nära restaurangutbudet

Om du är på resande fot och besöker Södertälje är hotellet Quality Hotel™ Park Södertälje ett utmärkt val. Härifrån kan du promenera till allt som staden har att erbjuda, inte minst stadens mest populära barer och restauranger. Vare sig du är en hotellgäst eller inte, är hotellets restaurang The Social Bar & Bistro det ultimata valet för en härlig middag och levande stämning – här serveras klassiska bistrorätter i modern tappning.

Södertälje

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens