Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Uppsala Sverige

16 hotell i närheten

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Uppsala

Ska du boka ett möte eller en hel konferens i Uppsala? Clarion Hotel® Gillet är den perfekta mötesplatsen, mitt i staden. Med sju minuter promenad till Uppsala Resecentrum är det nära till både Stockholm och Arlanda flygplats.

Vid Dragarbrunnstorg, nära både Fyrisån och Uppsala Domkyrka, hittar du den perfekta mötesplatsen i centrala Uppsala. Clarion Hotel Gillet har många konferens- och möteslokaler i olika storlekar som passar mindre eller större möten, utbildningar, seminarier, fester och mingel. Du kan få hjälp med allt vad gäller mat och dryck till mötet eller eventet, oavsett om det handlar omenklare fika eller en riktig kalaskväll med trerätters middag.

På hotellet finns populära Selma City Spa och en omtyckt Kitchen & Table-restaurang med bar. Här kan ni avsluta dagen med en after work och mingla med Uppsalaborna.

Med det centrala läget finns alla möjligheter till att ordna teambuilding och gruppaktiviteter även utanför hotellets väggar. Varför inte paddla i Ekoln eller Fyrisån, eller cykla mountainbike i skogen?

Får du lite egentid mellan mötena så passa på att strosa över kullerstensgatorna med de små, mysiga butikerna vid Fyrisån och vill du njuta av god mat har staden hela åtta restauranger listade i White Guide. I Uppsala hittar du dessutom både shopping, museer, gallerier och kulturarenor, som kulturhuset Uppsala Konsert & Kongress.

Uppsala, som är Sveriges fjärde största stad och en stor universitetsstad, är också hemvist för en rad myndigheter som Läkes- och Livsmedelsverket och en mängd företag däribland Kungsörnen, Starbreeze och flera läkemedelsföretag.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.