strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Kötträtt med pommes frites på The Social Bar & Bistro.

God mat och dryck i charmiga Uppsala

I Uppsala finns mängder av välrenommerade caféer, bistros, restauranger och barer. Om du ska besöka, eller redan bor i, denna charmiga stad finns det alltså många guldkorn som är väl värda ett besök. Här är våra bästa tips för finsmakaren som vill hitta något gott att äta och dricka i Uppsala.

Caféer och restauranger i centrala Uppsala

Du behöver inte gå långt för att hitta något gott att äta i Uppsala. Om du bor centralt och vill slå dig ner och äta en god måltid i lugn miljö finns det flera mysiga bistros som serverar klassiska svenska rätter till bra priser. Om du är sugen på fjärran smaker lär du inte heller bli besviken på Uppsalas utbud – det finns såväl indiska som japanska, thailändska och kinesiska restauranger inom räckhåll.

Drinkar för alla smaker

Utmed Uppsalas charmiga gator ligger många trevliga barer. Oavsett om du söker ett avslappnat hak, en sofistikerad lounge eller exklusiv cocktailbar finns det garanterat ett ställe för dig. Clarion Hotel® Gillet erbjuder till exempel ett fantastiskt utbud för öl- eller vinälskaren, samt cocktails för alla preferenser. Inne i stadskärnan finner du även klassiska pubar för avslappnat häng, och flera spännande nattklubbar som passar perfekt för en helkväll på stan.

Uppsala

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka