Medlemskap
Ansiktsbehandling på Selma City Spa i Uppsala.

Vardagslyxa med spa i Uppsala

Sugen på spa i Uppsala? Denna stad som bjuder på kulturella, historiska och kulinariska upplevelser, men även en mängd spamöjligheter. Bo på spahotell om du planerar en resa till Uppsala och gör upplevelsen extra njutningsfull eller boka ett dagspa om du bara behöver en avkopplande paus i vardagen!

Avkopplande bad och sköna behandlingar

Ibland räcker det inte med en lugn filmkväll för att varva ner och verkligen få den där välbehövliga pausen du eftersträvar. Vad kan då passa bättre än att spendera några timmar, eller dagar, på ett mysigt spa? Att unna dig en massage, en stund i bastun eller en ansiktsbehandling kan göra susen för att få tillbaka energin och bli ditt bästa jag. Uppsala erbjuder dessutom flera riktigt bra spaanläggningar i olika storlekar och format, vilket gör att alla kan hitta en miljö som passar just dem.

Spahotell med det där lilla extra

Vill du förlänga spavistelsen kan du med fördel boka in dig på ett spahotell. I Uppsala hittar du till exempel Selma City SpaClarion Hotel® Gillet som sätter dig och ditt välmående i fokus. Här väntar jacuzzis, pooler, bastur, lugna relaxrum och ett brett utbud av behandlingar. Att bo på spahotell är lika härligt med kärleken eller familjen som för möhippan eller svensexan!

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka