Medlemskap
Asiatiska maträtter på restaurang Boon Nam i Helsingfors.

Boon Nam – med thailändska smaker i Helsingfors

Njut av spännande smaker från det thailändska köket på Boon Nam i centrala Helsingfors. Här kan du förvänta dig en kulinarisk resa med unika smakkombinationer och färgglada cocktails.

Det bästa från det thailändska köket

Boon Nam värnar om de traditionella metoderna i det thailändska köket. Restaurangen erbjuder smakrika smårätter, kryddiga sallader, krämiga curryrätter inspirerade av centrala Thailand och färska skaldjursrätter med influenser från södra Thailand. Boon Nam tar dig med på en resa med element från olika delar av Thailand, allt gjort från scratch. Om du har svårt att välja bland allt det goda – ta in deras avsmakningsmeny för en fulländad upplevelse av det bästa från Thailand.

En spännande smakpalett

Restaurangens meny präglas av en balans mellan syra, hetta, sälta och sötma. En smakpalett som reflekterar de fyra huvudpelarna i det thailändska köket. Inte nog med det, de fantastiska smakerna träder även fram i restaurangens drinkmeny. Här kan du välja mellan ett brett utbud av nytänkande drinkar gjorda på thailändskt vis med ingefära, kokos, jackfruit och basilika. Välkommen till en bit av Thailand mitt i Helsingfors.

Stolar på restaurangen Boon Nam i Helsingfors.Färgrik thailändsk mat på Boon Nam i Helsingfors.

Boon Nam

Helsingfors

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Lönnrotinkatu 4, 00100 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-20-1555919
 • emailContactE-post
  info@boonnam.fi
 • calendarBokning
  Boka nu