Medlemskap
Spännande coktails på bar Wintergarden i Helsingfors.

Wintergarden – spännande cocktails i Helsingfors

Wintergarden är en bar med det lilla extra i den finska huvudstaden Helsingfors. Se fram emot färgsprakande cocktails i en varm och social miljö, passande för såväl en afterwork med vänner som ett större firande.

Ditt andra vardagsrum

Wintergarden är inspirerad av de klassiska vinterträdgårdarna från 1800-talet och skapar, med sina frodiga färger och vackra glastak, en unik atmosfär som väcker alla dina sinnen till liv. Barens cocktailmeny består av överraskande drinkar i färgglada nyanser och med oväntade smakkombinationer. Atmosfären är varm och intim, samt skapar en hemtrevlig känsla – ett andra hem helt enkelt.

Boka ett rum för privata festligheter

Letar du efter en plats för att samla dina vänner eller familj till ett intimt firande, eller kanske samla dina kollegor inför en utbildning? Då har du hittat helt rätt! Här kan du nämligen hyra utrymme för olika privata tillställningar. Utrymmena är alla individuellt designade och anpassade för alla möjliga sammankomster – stora som små. Välkommen till Wintergarden i Helsingfors!

Spännande cocktails på bar Wintergarden i Helsingfors.The bar manager at Wintergarden in Helsinki.Färgglad dessert i restaurangen på Hotel St. George i Helsingfors.

Wintergarden

Helsingfors

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • contactPhoneTelefon
    +358 9 5619 2702
  • emailContactE-post
    events@stgeorgehelsinki.com
  • calendarBokning
    Boka nu