Medlemskap
Bord

Linnankellari – en restaurang i historisk miljö

På restaurang Linnankellari kan du avnjuta en god middag i en unik, historisk fängelsemiljö tillsammans med vänner och familj. Grillen står i centrum och under sommaren finns det inget bättre än att sitta i solen på bakgården.

Mibrasa kolgrill

I källaren på Clarion Collection® Hotel Katajanokka ligger restaurang Linnankellari. Här kan du avnjuta middagar med nordiska smaker på säsongsbaserade råvaror. När historien sitter i väggarna blir Linnankellari så mycket mer än bara en restaurang. Här kretsar menyn kring deras specialitet, Mibrasa kolgrill, även om det givetvis finns andra alternativ. Vill du ha ett matchande vin till rätten? Säg till så hjälper de dig att hitta rätt vin för rätt måltid.

Middag på bakgården

Under sommarmånaderna tänds grillen på bakgården och alla gäster är välkomna ut till terrassen för att njuta av middagar med vänner och familj i solen. Här kan ni njuta av ett glas vin eller två, och göra de soliga dagarna eller sena sommarkvällarna minnesvärda. Ta med kollegorna på en after work och låt arbetsdagen få ett härligt avslut med middag, vin och ett gott skratt.

Större grupper och sammankomster

Ska ni ha ett födelsedagsfirande? Anordna en släktträff? Eller till och med ha en bröllopsmiddag? Då är restaurang Linnankellari rätt ställe för er. De tar emot stora grupper och sammankomster för alla tänkbara anledningar och erbjuder en unik atmosfär innanför de gamla fängelseväggarna. De kommer se till att ert firande blir en dag att minnas.