Medlemskap
Människor i baren på Arkivet Bar i Ålesund.

Arkivet Bar – trevlig bar mitt i Ålesund

Precis vid kajen i centrala Ålesund hittar du Arkivet bar – en härlig bar med ett handplockat utbud av det bästa du kan hitta inom vin, öl, champagne, sprit och cocktails.

Baren för alla tillfällen

Oavsett om du ska spendera en kväll med kompisgänget, fira bröllopsdag med din bättre hälft eller ha ett arbetsmöte är Arkivet Bar ett utmärkt alternativ. Baren ligger vackert belägen precis nere vid kajen, närmare bestämt på populära Hotel Brosundet. Baren är med andra ord det perfekta stället efter en stadsvandring i Ålesunds centrum eller efter att du ätit en härlig måltid på Apotekergata No. 5 som ligger i samma byggnad.

Stort utbud av olika drycker

Arkivet Bar är känd för sin trevliga atmosfär, sitt stora utbud av öl, cocktails och breda utbud av vin och champagne. Är du lite hungrig hittar du en snacksmeny i baren. Du kan även köpa smörgåsar och andra färdiga lunchrätter i Butikken alldeles intill. Arkivet Bar har fått sitt namn efter den lokale köpmannen Peder Devold, som i början av 1900-talet hade sitt kontor på denna adress. Själva lokalen som baren ligger i var delvis hans arkiv – därav namnet. Välkommen!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Lördag

   18:00 - Sent

  • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Apotekergata 5, Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  47 70 11 45 00
 • emailContactE-post
  hei@apotekergata5.no
 • calendarBokning
  Boka nu