Medlemskap
Havsutsikt från bordet på The Social Bar & Bistro i Ålesund.

The Social Bar & Bistro – bistrorätter med en twist

Se meny

The Social Bar & Bistro, på Quality Hotel™ Ålesund, har ett perfekt läge i Ålesunds centrum och erbjuder klassiska, smakrika bistrorätter med en modern twist. Här finns något för alla, oavsett om du letar efter en liten munsbit eller en stor utsökt måltid.

God mat i avkopplande miljö

Det finns inte mycket som slår utsökt mat, något gott i glaset och trevligt sällskap där man kan prata om både stort och smått. The Social Bar & Bistro bygger på konceptet att alla är sociala varelser som vill känna tillhörighet och samhörighet – och det är just denna känsla som The Social Bar & Bistro vill att du ska ha när du njuter av läckra, klassiska bistrorätter i en avkopplande miljö. Förvänta dig också att bli överraskad – restaurangen ger nämligen rätterna en oväntad och modern twist.

Allt från pasta till hamburgare

Börja gärna med några goda tilltugg eller en tallrik med italienska frestelser för att sedan gå över till klassiska pastarätter eller favoriter som caesarsallad och saftiga hamburgare. Här hittar du helt enkelt mat för alla tillfällen, och självklart en omfattande vinlista och kall öl! På sommaren kan du sitta på terrassen som vetter mot havet och njuta av en fräsch drink och en utsökt måltid i solen.

Modern inredning av restaurang The Social Bar & Bistro i Ålesund.Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.Terassen på Quality Hotel Ålesund med havsutsikt.Musslor på restaurang The Social.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Ålesund

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Lördag

  18:00 - 22:00

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sorenskiver Bullsgate 7, 6002 Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 16 00 00
 • emailContactE-post
  alesund@socialbarbistro.no
 • calendarBokning
  Boka nu