strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Bordsservering mot havet på restaurang The Social Bar & Bistro på Quality Hotel Waterfront.

The Social Bar & Bistro – Bistrorätter i Ålesund

Välkommen till The Social Bar & Bistro som ligger centralt beläget i Ålesund, på Quality Hotel™ Waterfront. Med utsikt över fjorden och bergen kan du njuta av läckra, klassiska bistrorätter med en modern twist. Här finns något för alla typer av smaker!

Klassiska rätter med utsikt

Ingenting går upp mot en härlig utsikt, något gott i glaset och något smakrikt på tallriken. Allt detta får du på The Social Bar & Bistro som ligger på den soliga södra sidan av Ålesund. Hit kan du ta med kompisgänget, släkten eller dejten och njuta av klassiska bistrorätter med en modern – och ofta lite oväntad – twist. Inte minst kan du blicka ut över fjord och fjäll medan du småpratar om allt och ingenting, i en avkopplande och social miljö.

Ditt andra vardagsrum?

The Social Bar & Bistro bygger på ett koncept att vi alla är sociala varelser som vill ha känslan av tillhörighet – speciellt när vi är hemifrån och kanske befinner oss i en ny stad eller i ett nytt land. Det här är atmosfären restaurangen är ute efter att ge dig. Se det gärna som ditt andra vardagsrum – här ligger fokus på samvaro, komfort, hjärtliga samtal och avkopplande stunder. Kom förbi och njut av allt från klassiska pastarätter till saftiga hamburgare. Och såklart; en spännande vinlista och kall öl!

Färgglad fiskrätt på restaurang The Social.Bild utifrån på restaurang The Social Bar & Bistro i iÅlesund.Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Nedre Strandgate 23-25, 6004 Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 11 19 00
 • emailContactE-post
  waterfront@socialbarbistro.no
 • calendarBokning
  Boka nu