Medlemskap
Two wine glasses clinking at a restaurant in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Klassisk mat i hjärtat av Bergen

Vid havet i centrala Bergen, och med en fantastisk utsikt över berömda Bryggen, kan du njuta av skaldjur och klassiska bistrorätter i en avkopplande och social miljö på The Social Bar & Bistro.

Klassiska rätter med twist

The Social Bar & Bistro vet värdet av att njuta av socialt umgänge över en god måltid – och med en fantastisk utsikt som bakgrund. Restaurangen hittar du på Clarion Hotel® Admiral – precis vid havet och med en fantastisk utsikt över Vågen och världsberömda Bryggen. Här serveras klassiska rätter som du känner igen och älskar. Kanske kommer du att gilla dem ännu mer efter ett besök här?

Uteservering och härlig utsikt

Vill du sitta ute och äta kan du ta med ditt kompisgäng eller din partner ut på den avlånga terrassen som sträcker sig ut över havet. En mer idyllisk plats att njuta av en god måltid en solig dag i Bergen får du leta efter. Med Bryggen som bakgrund är det naturligt att det serveras "catch of the day" från lokala leverantörer, utöver de klassiska bistrorätterna då förstås. Middagen kan med fördel avslutas i soffan i baren. Välkommen till en social mötesplats i en avslappnad atmosfär!

The Social Bar & Bistro

Kocken pratar med gäster i restaurangen med en magisk utsikt av Bergen.Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.Inredning på restaurang The Social Admiral i Bergen.

The Social Admiral

Bergen

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Lördag

   17:00 - 23:00

  • Söndag

  Middag

  • Måndag - Lördag

   18:00 - 22:00

  • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  C. Sundts Gate 9, 5004 Bergen
 • contactPhoneTelefon
  +47 40 64 97 37
 • emailContactE-post
  cl.admiral@socialbarbistro.no