MedlemskapMina bokningarKundservice
Färgglad mat på restaurang Norda i Oslo.

Norda – fantastisk matupplevelse med utsikt över Oslo

Boka nu

Tänk dig Oslos bästa läge, en smakupplevelse av den sällsynta, den häftigaste utsikten Oslo har att erbjuda och inte minst något gott i glaset. Blir det bättre? Välkommen till Norda högst upp på Clarion Hotel® The Hub!

Norden möter världen

Utsikt från 13:e våningen. Beläget precis vid Oslo centralstation och Jernbanetorget. Du kan knappast hitta en bättre utgångspunkt för en underbar utekväll på en restaurang med vännerna, flickvännen eller kollegorna. Att äta på Norda Oslo ska vara en upplevelse för sinnena. Här får du råvaror från det nordiska köket kombinerat med spännande smaker och kryddor från olika kontinenter, ett vinutbud från översta hyllan och – såklart – den häftigaste utsikten Oslo har att erbjuda!

Autentiska smaker

Det är inspirationen från fjärran, autentiska smaker och nordiska ingredienser som skapar den kulinariska upplevelse du får möta på Norda. Här är du alltid välkommen att avnjuta ett glas vin, ett par ostron eller en trerätters – beroende på vad som passar dig bäst. Maten tillagas med högsta kvalitet i åtanke och består av hantverk med råvaror från både hav och jord – och allt kommer från hållbar produktion.

Oraffinerad mat från åker på taket!

På Norda serveras du inte bara lokal mat, du serveras oraffinerad mat! Ja, det stämmer, örter och grönsaker odlas nämligen på taket av Clarion Hotel® The Hub och skördas sedan för att skapa en unik meny på Norda som passar alla gäster. En åker på ett tak mitt i Oslo - vem hade anat det?

Färgglad mat på restaurang Norda i Oslo.Dukning på restaurang Norda i Oslo.Dessert på restaurang Norda i centrala Oslo.Interiör på restaurang Norda i centrala Oslo.

Norda

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 23 10 80 80
 • emailContactE-post
  reservations@nordaoslo.no
 • calendarBordsbokning
  Boka nu