MedlemskapMina bokningarKundservice
A set long table at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.

The Social Bar & Bistro – bistrorätter med havsutsikt

Boka nu

Vid hamnpromenaden i Bodø centrum hittar du The Social Bar & Bistro. Här serveras smarriga bistrorätter med en modern twist, och du är välkommen oavsett om du bara är sugen på en munsbit eller om du är riktigt hungrig. Restaurangen har något för alla.

Klassiska rätter och vin från hela världen

På hamnpromenaden i centrala Bodø hittar du The Social Bar & Bistro, närmare bestämt på Quality Hotel™ Ramsalt som ligger i Bodøs nya och spännande stadsdel – som kallas ... ja du gissade rätt ... Ramsalt! Här hittar du allt från klassiska pastarätter till saftiga hamburgare på menyn. Eller skulle det sitta fint med en klassisk caesarsallad? Restaurangen serverar rätter med en modern, och kanske lite oväntad twist, och glasen kan fyllas med viner från hela världen, kall öl eller alkoholfria drycker.

Social mötesplats - ditt andra vardagsrum?

Oavsett om du har hängt i närheten och tittat på den mäktiga Saltstraumen eller utforskat några av de häftiga naturupplevelserna Bodø har att erbjuda är du välkommen att koppla av i en avslappnad och informell miljö på The Social Bar & Bistro. Du kan se restaurangen som ditt andra vardagsrum. Det här är platsen för trevliga samtal i goda vänners lag – eller kanske nya? Restaurangen är en social mötesplats i Bodøs nya stadsdel och alla är välkomna. PS: Nämnde vi att den har havsutsikt?

Girl and wine at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.Chef in kitchen with flames, at The Social Bar & Bistro Qaulity Hotel Ramsalt in Bodø.Drinks at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.

The Social Bar & Bistro

Bodö

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sjögata 37, 8006 Bode
 • contactPhoneTelefon
  +47 75 99 05 50
 • emailContactE-post
  ramsalt@socialbarbistro.no
 • calendarBordsbokning
  Boka nu