strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interior at restaurant Bryggekanten at Quality Hotel Florø

Bryggekanten – havets läckerheter i Florø

Boka nu

På Bryggekanten kan du njuta av havets läckerheter och andra gourmeträtter praktiskt taget med fötterna i vattnet. Njut av maritima smaker och omgivningar med fantastisk utsikt över marinan och havet.

Havets delikatesser och gourmeträtter

Oavsett om du är på besök i Florø, bor här eller bara är på genomresa bör du unna dig ett besök på restaurang Bryggekanten. Som namnet antyder ligger restaurangen precis vid vattnet i denna mysiga lilla kuststad, närmare bestämt på Quality Hotel™ Florø. Här kan du njuta av havets läckerheter och andra gourmeträtter med något gott i glaset.

Maritim stil och havsutsikt

Restaurangen har en genomgående maritim stil med kapacitet för upp till 90 gäster, och erbjuder både à la carte-meny, smårätter och dagens rätt. Här kan du blicka ut över en fantastisk vy över småbåtshamnen och havet utanför – en utsikt som skapar en naturlig miljö kring restaurangbesöket. Fina dagar slår de upp dörrarna så att doften av havet kan dra in och förhöja upplevelsen. Du kan också äta din måltid - eller bara njuta av något gott att dricka - ute på kajen med utsikt över hamnen.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Hamnegata 11, 6900 Floro
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 75 75 75
 • emailContactE-post
  q.floro@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu