strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Hurtigruten ship at sea in sunset

Populära restauranger och barer i Harstad

Harstad bjuder inte bara på vacker natur, det är också en stad med flera trevliga restauranger, caféer och bagerier. Maten på tallriken är till stor del baserad på lokala råvaror och äkta hantverk. Välkommen till Harstad!

Mat och utsikt vid hamnpromenaden

Harstad är en stad värd att besöka av flera anledningar. Nere vid hamnpromenaden, i det nya och spännande området Kaarbøkvarteret, kan du till exempel vinka till gäster som kliver i land från det stora Hurtigruten-fartyget medan du blickar ut över det vackra havet. Här kan du även slå dig ner på The Social Harstad och njuta av klassiska bistrorätter med en modern twist om du vill ha något att äta till den magiska utsikten – självklart även med något gott i glaset.

Närproducerat och äkta hantverk

Harstad kan stoltsera med förstklassig mat för alla smaker, oavsett om du vill ha en enkel lunch, en 7-rättersmiddag eller en riktig, klassisk norsk måltid. Maten i Harstad är baserad på lokala råvaror och äkta hantverk, så här kan både du och de du reser med hitta med sin favorit. Och du? Vi rekommenderar att du tar en tur i fjällen runt staden, fiskar, paddlar kajak under midnattssolen eller tar del av de många kulturella sevärdheterna om du besöker Harstad för första (eller tionde) gången!

Harstad

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka