strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Meat, potatoes and vegetables on a plate

The Social Bar & Bistro – klassisk mat med twist

Njut av utsikten över havet från The Social Bar & Bistro som ligger vid hamnpromenaden i det nya området Kaarbøkvarteret i Harstad. Med utsikten som kuliss kan du njuta av klassiska bistrorätter med en modern twist i en härligt avkopplande miljö.

Lättare måltider och långa middagar

The Social Bar & Bistro ligger omgivet av havet, precis intill piren i Harstad. Hit kan du komma oavsett om du är ute efter en liten munsbit eller om du vill njuta av en hel måltid. Den rika menyn består av klassiska bistrorätter och köket överraskar då och då genom att lägga till en oväntad twist. Hit kan du ta med dina vänner, kärleken eller familjen och luta dig tillbaka i en avkopplande och informell miljö.

Klassiska favoriter och rik vinlista

The Social Bar & Bistro ska vara en social mötesplats för alla typer av människor, alla typer av samtal och alla typer av smaklökar. Låt munnen fyllas av klassiska favoriter som pasta, hamburgare och sallad och njut av maten tillsammans med ett glas vin från den omfattande och världsomspännande vinlistan. Vad sägs om att kombinera ett restaurangbesök med en övernattning på hotellet som restaurangen ligger i, nämligen Quality Hotel™ Harstad?

Interior at The Social HarstadFacade from the seaside of QH HarstadArea around QH Harstad

The Social Bar & Bistro