strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
A couple eating lunch by the window at Matbaren at Norefjell Ski & Spa.

Matbaren – informell bar med hemgjord pizza

En dag med vandring eller skidåkning tar energi och då är Matbaren på Norefjell Ski & Spa det perfekta stället att stanna till på. Här kan du luta dig tillbaka i en avslappnad atmosfär medan du njuter av utsökt hemgjord pizza eller bara något gott i glaset.

Drop-in och avslappnad atmosfär

Matbaren ligger på första våningen i Norefjell Ski and Spa, mindre än 2 timmars bilresa från Oslo, och är därför perfekt placerad för att bara kunna kika efter en lång dag i skidbacken eller efter en vandring i fjällen. Här är det drop-in och ingen bordsbokning och du kommer att mötas av en informell och trevlig atmosfär. Matbaren erbjuder bland annat ett stort utbud av hemlagad pizza, och självklart olika drycker. Det är också möjligt att bara njuta av en förrätt eller en efterrätt.

Italienska pizzor och à la carte-meny

I Matbaren får du inte bara den traditionella "amerikanska" pizzan, utan du kan även välja mellan smakrika italienska pizzor – såväl röda som vita. Och självklart hittar du en separat barnpizzameny! Om du lockas av annat än pizza finns även olika smårätter, hamburgare och en à la carte-meny med olika smakrika rätter. Du kan med andra ord komma in för en snabb matbit, en kort drickpaus eller en perfekt 3-rätters middag i Matbaren. Valet är ditt!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Bøseter, 3543 Norefjell
  • contactPhoneTelefon
    +booking@norefjellskiogspa.no
  • emailContactE-post
    47 32 14 82 00