strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Jazzband på restaurang Ekspedisjonshallen i centrala Oslo.

Ekspedisjonshallen på Sommerro – trevlig atmosfär

Boka nu

Möt upp vänner, kollegor eller familj i en härlig och avslappnad atmosfär fylld av jazzmusik, god mat och något gott i glaset. Här är dörrarna öppna för alla – hela dagen!

Jazzmusik live och avkopplande atmosfär

Hos Ekspedisjonshallen på Sommerro i Oslo kan du känna dig som hemma, samtidigt som du får den där lilla extra lyxiga känslan som bara Sommerro erbjuder. Här kan du njuta av klassiska favoriter mot bakgrund av Per Krohgs ursprungliga väggmålning. Du kan komma hit för arbeta från ditt mobila kontor eller träffa vänner och kollegor över frukost, lunch, brunch och middag. Varje vecka fylls Ekspedisjonshallen med jazzmusik spelad av Sommerros eget husband med olika gästsångare.

Dignande frukostbuffé

Sugen på en härlig hotellfrukost? Du behöver inte bo på Sommerro för att komma hit och njuta av vår frukost – det är öppet hela dagen. Välj bland utvalda godsaker från en dignande buffé eller låt kocken skapa en av sina specialiteter – bara för dig! Med det fräscha, hälsosamma och energirika urvalet kan du vara säker på att frukosten ger dig den härliga magkänslan du behöver för en kickstart på dagen. Självklart finns det också färskpressad juice och kaffe.

Lunch, brunch och middag för alla

Ekspedisjonshallen är rätt ställe för trevliga lunch- och brunchsamtal. Här kan du luta dig tillbaka medan det serveras klassiska lunchrätter som passar alla smaklökar - eller varma brunchrätter på helgerna med en norsk twist som omedelbart ger dig en härlig helgkänsla. Ekspedisjonshallen är också rätt plats att njuta av klassiska brasserierätter till middag. Menyn anpassas efter säsongens ingredienser och råvaror – här finns det med andra ord alltid möjlighet att prova något nytt!

Cocktails på restaurang Ekspedisjonshallen i centrala Oslo.Mat på restaurang Ekspedisjonshallen i Oslo.Dessert på restaurang Ekspedisjonshallen i Oslo.Råbiff på restaurang Ekspedisjonshallen i Oslo.

Ekspedisjonshallen

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 00
 • emailContactE-post
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarBokning
  Boka nu