strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interiör på Kafé Lucy i centrala Oslo.

Kafé Lucy – kaféet med det lilla extra på Sommerro

Lockar det med en americano och pain au chocolat på väg till jobbet? Eller är du kanske sugen på något gott efter ett långt arbetsmöte? Kom då in Café Lucy på Sommerro vid Solli plass!

Mysigt litet kvarterskafé

Kvarterskaféet, Kafé Lucy, är det första man möter när man kliver in genom dörrarna på Sommerro i Oslo – huset för hela staden med restauranger, barer, pool, gym och hotellrum, för att nämna något. Tröskeln ska vara låg för att gå in på Sommerro och därför är Kafé Lucy det första du möter, istället för en reception. Den klassiska "hotelltröskeln" har med andra ord bytts ut mot en omedelbar kafékänsla.

Ett uppfriskande och annorlunda alternativ

Här är alla välkomna, hotellgäster eller inte. Stanna snabbt till vid Kafé Lucy på väg till jobbet eller i väntan på den försenade spårvagnen. Kafé Lucy är också platsen för dig som är sugen på något gott! Kafé Lucy är ett uppfriskande och annorlunda alternativ för dig som har blivit lite trött på hyllorna inne på Narvesen, Mix eller 7 Eleven, eller som vill prova några andra smaker än vad Kaffebrenneriet och Espresso House har serverat i flera år.

Ta med en gåva till någon du tycker om

Tveka inte att stanna till för en kaffe eller något gott att äta i farten. Eller vad sägs om att köpa med en spännande liten gåva till någon du tycker om? Visste du förresten att Kafé Lucy är uppkallat efter Per Kroghs första fru? Nu vet du. Kom förbi nästa gång du är i krokarna!

Cupcakes på Kafé Lucy i centrala Oslo.Croissanter på Kafé Lucy i centrala Oslo.Skylten för Kafé Lucy i centrala Oslo.

Kafé Lucy

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Sommerrogata 1, 0255 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 21 40 49 00
  • emailContactE-post
    info@sommerrohouse.com