strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Konstnärlig exteriör av restaurang Rodins i Oslo.

Rodins – Burgare, vin och drinkar mitt i Oslo

Med ingång från den livliga och populära Karl Johan gate i Oslo erbjuder Rodins Bistro & Bar en avslappnad miljö där du kan koppla av och njuta av smakrika hamburgare, goda viner och spännande cocktails.

Burgare, vin & drinkar på Karl Johans gate

Oavsett om du har shoppat, varit på sightseeing eller bara tagit en öl på populära Karl Johans gate mitt i Oslo kommer magen till slut att börja kurra. Då kan du snabbt och enkelt slinka in på Rodins med ingång direkt från den livliga shoppinggatan. Njut av en utsökt burgare med ett glas gott vin eller bjud med kompisgänget på några cocktails efter en lång dag. Rodins kan beskrivas som en oas mitt på Karl Johan.

Spännande burgare för alla

När du kliver in genom dörren kan du släppa stressen och vardagens bestyr bakom dig och slå dig ner i en avslappnad miljö - antingen inne i restaurangen eller ute på den mysiga bakgården som är avskärmad från den hektiska huvudgatan. Njut av en klassisk burgare eller våga dig på en "Burger Blue" med blueu cheese, lökringar, sallad, tomat och äpple- och dadelchutney. Eller vad sägs om en riktigt het burgare med jalapeños och chilimajo för dig som gillar när det river till i halsen?

Chambre séparée och festlokal

Rodins erbjuder även vegetariska hamburgare i restaurangen, samt enkla tilltugg i baren. På Rodins kan du komma som du är – här är alla välkomna att njuta av gott sällskap i varma och intima omgivningar med fransk charm och nordisk modernitet. Du kan antingen komma in spontant eller boka bord i förväg. Rodins har även chambre séparée för upp till 12 personer om du vill ha ett rum helt för dig själv. Du hittar även festlokaler för 20–50 personer med projektor, duk och festmeny.

Sittplatser inomhus på restaurang Rodins i Oslo.Uteplats till restaurang Rodins i Oslo.The bar at restaurant Rodins in Oslo.

Rodins

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Karl Johans gata 12, 0154 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 22 69 39 00
  • emailContactE-post
    post@rodins.no