Medlemskap
Seating area at Shutter Bar, Clarion Hotel Oslo, Bjørvika.

Shutter Bar – stilfull och charmerande bar i Björvika

Välkommen till Shutter Bar, mitt i den pulserande energin i Oslos urbana businessområde, Björvika. Shutter Bar bjuder på en unik kombination av exklusiva smaker, spännande cocktails och en charmerande atmosfär.

Läckra rätter och spännande drinkar

Våra passionerade kockar använder säsongens bästa råvaror för att skapa en symfoni av smaker. Testa våra utvalda delikatesser från Annis Pølsemakeri, eller drinkar inspirerade av tidernas största musiker. Oavsett om det är en romantisk dejt, ett födelsedagsfirande eller bara en helt vanlig eftermiddag, är Shutter Bar det perfekta stället. Vi erbjuder också skräddarsydda privata event för alla olika tillfällen.

Mitt i urbana Björvika

Njut av den fantastiska utsikten medan du slappnar av med ett glas i handen tillsammans med goda vänner, eller äter en middag i vår stilfulla bar. Med urbana och livliga Björvika utanför dörren är det den perfekta platsen att luta dig tillbaka på. På helgerna höjs stämningen av livemusik och djs, och på sommaren har uteserveringen öppet. Där kan solen värma dig medan du spanar ut över Operahuset, Munch museumet och Akerselva.

Food at Shutter Bar at Clarion Hotel Oslo.Bar at Shutter Bar Clarion Hotel Oslo.Outdoor terrace in the sun at Shutter Bar Clarion Hotel Oslo.

Shutter Bar

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Dronning Eufemias Gate 15, 0191 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    47 21 95 97 50
  • emailContactE-post
    cl.oslo@strawberry.no