strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interiör på restaurang Brasserie X i Oslo.

The Social Bar & Bistro

Smakrika måltider vid Gardermoen

Boka nu

Några stenkast från Norges största flygplats, Oslo flygplats, hittar du moderna restaurangen The Social Bar & Bistro. Här möts du av en välsmakande och okomplicerad à la carte-meny med säsongens råvaror.

Restaurang med säsongsbaserade råvaror

Quality Airport Hotel Gardermoen hittar du à la carte-restaurangen The Social Bar & Bistro som erbjuder en mängd goda rätter med säsongens råvaror i fokus. Här kan du till exempel inleda middagen med ost och charkuterier, innan du går vidare till restaurangens gästfavorit - The Social Burger. Runda av måltiden med en chokladkaka eller en klassisk cremé brulé för det perfekta söta avslutet.

Okomplicerade rätter för stora och små

The Social Bar & Bistro fokuserar på mat av hög kvalitet. Matfilosofin bygger på okomplicerade och goda måltider tillagade från grunden. Med en säsongsinspirerad meny ger kockarna dig en smakupplevelse som inte bara får smaklökarna att jubla, utan som också är källan till energi, mod och spänning. Här är det lika vanligt att komma ensam som tillsammans i små eller stora grupper, och alla – både små och stora – är välkomna.

GranBar och Q-Zone precis intill

Några steg från restaurangen hittar du baren, GranBar. Med en avslappnad atmosfär är baren en naturlig mötesplats för en uppfriskande drink och härligt umgänge. Slå en kollega, vän eller partner i shuffleboard och foosball. Bredvid hittar du Q-Zone som är en social mötesplats där du kan ha en riktigt rolig kväll. Så om du till exempel har missat ett plan finns det ingen anledning att hänga läpp. Lär känna ditt gäng bättre genom att spela lite kortspel och shuffleboard. Det är öppet dygnet runt!

The Social Bar & Bistro

Grön soffa på restaurang The Social i Oslo.Dukning på restaurang The Social i Oslo.

The Social Gardermoen

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Lokivegen 7, 2067 Jessheim
 • contactPhoneTelefon
  +47 63 92 61 74
 • emailContactE-post
  q.gardermoen@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu