strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Färgglad fiskrätt på restaurang The Social.

The Social Bar & Bistro

Restaurang med utsikt över landningsbanan på Oslo flygplats

En av de viktigaste delarna av en bra resa är maten. The Social Bar & Bistro serverar goda rätter lagade med sunda ingredienser, så att du kan äta en ordentlig måltid innan du hoppar på planet – eller när du landar och längtar efter något mer näringsrikt än flygplansmat.

På resande fot?

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airports à la carte-restaurang ligger praktiskt taget på landningsbanan på Oslo flygplats, så du kan börja din resa med en ordentlig måltid utan att behöva stressa till flyget. Härifrån kan du enkelt nå flygplatsen med buss eller 5 minuters bilresa. Och du behöver inte bo på hotellet - eller ens vara på väg någonstans - restaurangen är öppen för alla. Oavsett om du är på teambuilding med jobbet, träffar vänner eller firar något med din familj.

Något för alla

À la carte-menyn är sammansatt för att erbjuda något för alla smaklökar. Här kan du välja mellan en mängd goda klassiker, alla tillagade på hälsosamma råvaror och med lång erfarenhet av kulinariska kockkunskaper. Så spendera inte halva din resebudget på en torr baguette med alldeles för mycket smör inne på flygplatsen – ät nyttigt och gott i en bekväm stol och koppla av med något gott att dricka. Oavsett om det är kvällen innan eller bara ett par timmar före avgång till nästa destination.

Gott om plats

Är du osäker på om du och ditt resesällskap kommer att få plats? Oroa dig inte! Restaurangen har totalt 420 sittplatser i huvudsalen och vill man sitta mer avskilt kan man göra det i restaurangrummet. Dessutom är detta en populär plats för banketter och konferenser med plats för över 1000 deltagare. Om du bara stannar till lite snabbt för en kaffeshot i hopp om att hålla dig vaken på resan, eller om du vill hänga ute hela kvällen rekommenderar vi ett besök i baren i anslutning till restaurangen.

The Social Bar & Bistro

Sittplatser vid baren på Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport.Musslor på restaurang The Social.

The Social Oslo Airport

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen
  • contactPhoneTelefon
    +47 63 94 94 94
  • emailContactE-post
    cl.oslo.airport@strawberry.no