Medlemskap
Modern nredning i restaurangen La Pergola på Quality Hotel Sogndal.

La Pergola – hemlagad, italiensk mat i Sogndal

Sugen på italiensk mat? Då är La Pergola i Sogndal något för dig! Med ett perfekt läge på Quality Hotel™ Sogndal, omgärdat av vackra omgivningar, är detta det perfekta stället att njuta av en god måltid före eller efter en härlig dag på fjorden eller i fjällen – eller om du bara är sugen på mat.

Italiensk mat från grunden

La Pergola är rätt plats för alla som älskar italiensk mat. Här, i hjärtat av Sogndal, bjuds du på läckra smaker från det italienska köket och en härlig italienskinspirerad atmosfär. La Pergola är en trevlig liten "ristorante" med läckra pizzor, krispiga sallader, pasta, goda desserter och inte minst kökets specialitet: grillade kötträtter. All mat på La Pergola är gjord från grunden med en genuin smak av Italien.

Närhet till härliga naturupplevelser

På La Pergola är det bara att välja och vraka från en spännande à la carte-meny samtidigt som du njuter av det goda sällskapet av vänner, familj, partners eller kollegor. Kanske kommer du direkt från en vandring längs "Fjordstien" som vackert förbinder fjorden med staden till restaurangen? Eller har du kanske varit på en av Norges största klätterväggar inomhus, eller cyklat i fjällen? Oavsett var du har varit – eller ska åka – så är du alltid välkommen hit!

Inredning i restaurang La Pergola på Quality Hotel Sogndal.Modern inredning på restaurang La Pergola på Quality Hotel Sogndal.

La Pergola

Sogndal

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag

 • Tisdag - Lördag

  16:00 - 22:30

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Gravensteinsgata 5, N-6856 Sogndal
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 62 77 00
 • emailContactE-post
  q.sogndal@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu