strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Kock serverar maträtter på Eppel Bar & Restaurant i Sogndal.

God mat och läckra drinkar i natursköna Sogndal

Sogndal erbjuder fantastiska fjällvyer och ett stort utbud av aktiviteter för dig som uppskattar att vara ute i naturen. Efter en lång dag på cykeln, båten eller vandringsleden finns det många bistros, restauranger och barer att välja mellan för god mat och läckra drinkar.

Barer och restauranger med bästa läge

Quality Hotel™ Sogndal har Sognefjordens bästa läge och är ett perfekt val för dig som vill ha nära till allt som Sogndal har att erbjuda. Hotellet har inte mindre än tre egna restauranger med tillhörande barer! Eppel Bar & Restaurant har klassiska europeiska rätter, medan Vågal Burger & Gin serverar smakrika hamburgare och biffrätter. La Pergola har istället ett italienskt fokus med både pizza och pasta på menyn.

Sogndal erbjuder smaker från hela världen

Inne i centrala Sogndal finns ett stort urval restauranger och bistros som erbjuder fantastiska fisk- och skaldjursrätter. Utöver det får du även chansen att smaka på rätter från olika delar av Europa, Latinamerika, Italien eller Asien. Du kan med andra ord vara helt säker på att vistelsen i Sogndal blir tillfredsställande – både för naturentusiasten och gourmeten i dig.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka