Medlemskap
Son Spa facade and the sea in sunlight.

Populära restauranger och barer i Son

Bara 40 minuter från Oslo hittar du den idylliska kustpärlan Son som erbjuder både nischade butiker och ett brett utbud av restauranger. Är du sugen på både spa och god mat är det bara att bege dig till det populära spahotellet precis vid vattnet.

På den soliga sidan av Oslofjorden

Det finns inget mer idylliskt än Son en vacker solig dag. Staden är belägen precis vid kusten i Oslofjorden, i Vestby kommun, och är som upplagt för perfekta matupplevelser samtidigt som du njuter av utsikten över fjorden och kanske tar en shoppingtur i en eller flera av de nischade butikerna före eller efter något gott att äta. Parkera båten i gästhamnen och hoppa iland för en god måltid på någon av de många restaurangerna längs hamnen.

Fisk och skaldjur i fokus

Son är mest känd för sina gamla trähus och smala gränder. Staden lockar extra många besökare på sommaren – ja, folk gillar att resa långväga ifrån för att uppleva den norska sommaridyllen. Havet tar naturligtvis upp mycket plats på menyerna bland det stora utbudet av restauranger. Vill du istället ta med dig färska skaldjur hem är det bara att köpa en skaldjurskasse från bryggan.

Spa, god mat och boende

Även om Son är extra välbesökt under sommaren är staden populär även resten av året – Son Spa är till exempel ett stort dragplåster. Här kan du inte bara njuta av avkopplande spa och boende (och bastuflotte), du blir också serverad både klassiska rätter och modern japansk mat i Son Spa Restaurant som är öppen för alla – och självklart har havet en stor plats på menyn även här.

Son

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens