strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Son Spa restaurant interior.

Son Spa Restaurant – havsutsikt och lokala råvaror

Boka nu

Bara 40 minuter från Oslo hittar du Son Spa Restaurant som stoltserar med havsutsikt, hälsosam och holistisk mat och ett bra urval av både klassiska rätter och modern japansk mat. Och det bästa av allt? Du kan kombinera middagen med en avkopplande spaupplevelse!

À la carte-meny och sjönära

Oavsett om du är hotellgäst, spagäst, boende i Son eller är ute med båten är du varmt välkommen in på en matbit eller en kopp kaffe i Son Spa Restaurant. Här finns gott om sittplatser att välja bland både ute och inne – uteserveringen består av en stor veranda med direkt utgång till gästbryggan. Du kan räkna med havsutsikt både inne och ute och varje dag erbjuds en à la carte-meny – en meny som är skapad utifrån hälsosam och holistisk mat.

Säsongsanpassad meny

Son Spa Restaurant är den perfekta platsen att slå sig ner på efter en härlig dag i spaet med väninnorna, ett dopp i havet med svärmor eller efter en romantisk promenad med din käresta längs hamnen. Restaurangen använder gärna råvaror från det egna närområdet och havet har fått en stor plats på menyn. Kockarna är stolta över att skapa upplevelser för alla smaker, oavsett preferenser. Här får du ett bra utbud av både kött och fisk, och en meny som ändras med årstiderna utifrån säsongens råvaror.

Sushi och japansk grill

Restaurangen har utökat sitt kök med ett helt nytt team som tillagar modern japansk mat. De utför ett utsökt hantverk av traditionella tekniker, med en twist – både vad gäller kryddor, ingredienser och kultur. Här kan du njuta av förstklassig sushi i kombination med smakrikt kött från restaurangens japanska grill. Kombinera gärna båda menyerna för att få en härlig variation under hela din vistelse. Och vad sägs om att avsluta måltiden med en tur till baren i anslutning till restaurangen?

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Hollandvgn 30, 1555 Son
 • contactPhoneTelefon
  +47 64 98 48 00
 • emailContactE-post
  info@sonspa.no
 • calendarBokning
  Boka nu