Medlemskap
En pastarätt serverat på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Klassiska bistrorätter i modern tappning i Stavanger

Oavsett om du är ute efter en avslappnad middag, en festlig kväll eller en mysig afterwork, kommer du garanterat att hitta det här. Välkommen till en gastronomisk upplevelse utöver på The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel® Energy!

Klassiska rätter med modern twist

Menyn på The Social Bar & Bistro är fylld med läckra rätter som kombinerar klassiska smaker med en modern twist. Här kan du njuta av allt från saftiga burgare och smakrika sallader till läckra fisk- och skaldjursrätter. Det finns också ett utbud av vegetariska alternativ som tilltalar alla smaker och matpreferenser. Utöver den goda maten erbjuder restaurangen också ett brett utbud av drycker, från klassiska cocktails till kall öl och noggrant utvalda viner.

Modern och avslappnad miljö

The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel Energy i Stavanger är en plats där energi, gemenskap och god mat möts i en härlig atmosfär. Med en modern och avslappnad miljö är detta en restaurang som passar perfekt för både avslappnade måltider och mer speciella tillfällen. Personalen på The Social Bar & Bistro är kunnig och de gör sitt yttersta för att skapa en minnesvärd matupplevelse för varje gäst.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Ishockeyveien 2, 4021 Stavanger
 • contactPhoneTelefon
  +47 51 34 78 20
 • emailContactE-post
  cl.energy@socialbarbistro.no
 • calendarBokning
  Boka nu