Medlemskap
Inredningsdetaljer på restaurang Brasserie X i Stavanger.

The Social Bar & Bistro på Quality Airport Hotel Stavanger

The Social Bar & Bistro på Quality Airport Hotel Stavanger serverar goda och okomplicerade rätter lagade från grunden. Är du bara sugen på något svalkande att dricka hittar du den perfekta baren här. Välkommen till en social mötesplats med något för alla!

Mysig restaurang på Sola

Bredvid Stavangers flygplats, på Sola, hittar vi The Social Bar & Bistro. Här serveras mat lagad från grunden med europeiska influenser. Kockarnas säsongsinspirerade menyer består av smakfulla och vällagade rätter, gjorda på nordiska råvaror. Utöver en god middag kan du även äta lunch här, ryktet säger att det kan vara regionens bästa buffé. Även på söndagar dukas det upp en trevlig buffé med kalla och varma rätter. En söndagsfavorit bland barnen är restaurangens lekrum med film och spel.

Trevliga drinkar i baren

Baren är centrerad kring en öppen spis. Efter middagen, konferensen eller löprundan är det befriande att sätta sig ner i baren med något gott i glaset. Våra duktiga bartendrar kan överraska med spännande drinkar – om du är på det humöret. Baren på The Social Bar & Bistro är Solas naturliga mötesplats och passar för alla tillfällen, oavsett om du varit ute i kylan och vill värma upp dig med lite rödvin, har haft en lång arbetsdag och behöver varva ner eller om du vill se en fotbollsmatch.

Bordsdukning på restaurang Brasserie X i Stavanger.Interiör på restaurang Brasserie X i Stavanger.

The Social Stavanger Airport

Stavanger

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Torsdag

  18:00 - 22:00

 • Fredag - Lördag

  18:00 - 21:30

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sømmevegen 1, 4055 Sola
 • contactPhoneTelefon
  +47 51 94 20 00
 • emailContactE-post
  q.stavanger@strawberry.no