Medlemskap
Fyra vinglas med ljus dryck i hålls upp i en skål.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – klassiska rätter i Tønsberg

The Social Bar & Bistro har ett perfekt läge med en slående panoramautsikt över hamnen. Menyn består av klassiska bistrorätter med en modern twist – här finns det något för alla smaker!

Perfekt läge

Mitt på bryggan i kuststaden, Tønsberg ligger Quality Hotel™ Tønsberg och restaurangen The Social Bar & Bistro. Om det är något ställe man vill äta på i Tønsberg är det vid vattnet. Här kan du njuta av en middag tillsammans med vänner och familj med en panoramautsikt över Tønsbergs hamn. Se det aktiva båtlivet och de fina husen precis vid vattnet, och upplev skärgårdslivet på nära håll.

Klassiska bistrorätter med modern twist

The Social Bar & Bistro har en bred meny med klassiska bistrorätter där det finns något för alla smaker. Trots den klassiska menyn är de inte rädda att ta ut svängarna och lägga till en modern twist till rätterna. Om du inte är hungrig, finns det även mindre tilltugg som du kan njuta av med ett glas vin, eller varför inte två? Här finns det något till alla – för alla tillfällen. Varmt välkommen till The Social Bar & Bistro i Tønsberg.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Ollebukta 3, 3126 Tonsberg
 • contactPhoneTelefon
  +47 33 00 41 00
 • emailContactE-post
  q.tonsberg@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu