Medlemskap
Table at Brasserie Absint at Clarion Hotel Winn in Gävle.

Stämningsfullt på Brasserie Absint

Välkommen till Gävles mest sociala restaurang! Njut av klassiska rätter med en twist till tonerna av ett jazzband, dj eller härlig pianomusik. Ta med dig vännerna och lyxa till vardagen på Brasserie Absint.

Ditt andra vardagsrum

Känn dig precis som hemma på Brasserie Absint i centrala Gävle. Restaurangen ligger i anslutning till hotell Clarion Hotel® Winn och har den intima känslan av vardagsrum trots att du inte är hemma. Middagsmenyn består av uppdaterade klassiker med inslag av smaker från världens alla hörn. Rätterna är gjorda på lokala råvaror och kombineras med dryck från den exklusiva öl- och vinlistan som gör måltiden komplett. Här finns något för alla smaklökar, även de kräsna.

Event på Brasserie Absint

Fira in helgen med stämningsfull musik, något gott i glaset och en bit mat med nära och kära. På Brasserie Absint kan du kika förbi på Bubbly Thursday´s, en härlig afterwork på fredagen följt av en god brunch lördag morgon – det finns alltid något att fira. Kom och umgås på Gävles mest sociala mötesplats. Har du tur kan kvällen förgyllas av ett jazzband, dj, skön pianomusik eller en vinprovning. Håll koll på deras hemsida för mer information om kommande event.

 Fish dish at Restaurant Brasserie Absint, at Clarion Hotel Winn, Gävle.

Brasserie Absint

Gävle

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Norra Slottsgatan 9, 803 20 Gävle
 • contactPhoneTelefon
  +46 26 64 70 33
 • emailContactE-post
  brasserieabsint@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu