Medlemskap
Havsutsikt från takbaren TaKeT i centrala Göteborg.

TaKeT – en levande takbar i Göteborgs hamn

TaKet är den perfekta mötesplatsen i Göteborg med fantastisk utsikt över hela hamninloppet. Möt upp kollegan på en afterwork, kärleken för en drink i solnedgången eller kompisgänget för en kväll med goda drinkar i en pulserande atmosfär.

Världens bästa party-rooftop

Vill du uppleva världens bästa takbar för fest? Då har du hamnat rätt, åtminstone enligt The Rooftop Guide som utnämnt TaKeT till precis det. Med en trevlig grönska, stort hopfällbart tak (regn i Göteborg är inte helt ovanligt) och grym stämning är TaKeT ett måste för dig som är ute efter en social bar med spännande event. I baren serveras goda drinkar, öl på fat, bubbel och vin. Den konstant levande atmosfären skruvas upp ytterligare vid barens dj- och eventkvällar.

Vacker utsikt över Göta älv

Takbaren ligger på den sjunde våningen av Comfort Hotel® Göteborg med en storslagen vy över Göta älv. Här bjuds det ständigt på vackra solnedgångar. Har du något speciellt att fira eller letar du efter ett ställe att samla kollegorna på för en unik företagsfest? Då är du varmt välkommen att abonnera TaKeT. Samla dina vänner och skapa roliga minnen på TaKeT du sent kommer glömma! Kontakta TaKeT för mer information och bokning.

Utsikt över takbaren TaKeT i centrala Göteborg.

TaKeT

Göteborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
 • emailContactE-post
  taket@strawberry.se
 • Öppettider

  TaKeTs öppettider varierar beroende på väder. Vill du hålla dig uppdaterad? Följ TaKeT på Instagram!

  Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.