Medlemskap
Dukning på restaurang Kök & Bar i Göteborg.

The Social Bar & Bistro

Restaurang med vacker utsikt över Göteborg

På The Social Bar & Bistro i Eriksberg får du en magisk utsikt över Göta älv medan du njuter av restaurangens välkomponerade rätter eller av en god drink i baren. Välkommen!

Bistrorätter med modern twist

Vid Eriksbergs gamla båtvarv hittar du à la carte-restaurangen The Social Eriksberg. Här kan du sammanstråla med dina nära och kära, vare sig du är sugen på en saftig hamburgare, en god pasta eller en fräsch sallad. På menyn hittar du nämligen klassiska bistrorätter i en modern twist som håller dina smaklökar på tå. Välkomen till en social och avslappnad mötesplats för alla tillfällen.

Härlig stämning i en mysig miljö

Ett besök på The Social Bar & Bistro gör du inte bara för den vällagade, goda maten eller de härliga drinkarna – utan även för den härliga stämningen och den mysiga miljön. Restaurangen är belägen på bottenplan av hotellet Quality Hotel™ 11, med utsikt över hamninloppet i Göta älv. Härifrån kan du följa färjorna som ankommer till Göteborg, eller bara njuta av ditt trevliga sällskap.

Ta en drink på rooftop baren

Välkommen upp till åttonde våningen där hotellets rooftop bar ligger med en storslagen utsikt över vattnet. Här fokuseras det på god dryck från en somrig och föränderlig drinkmeny, samt lättare snacks som är perfekta tilltugg till din goda drink. Slå dig ner på första parkett inför hela Göteborgs stadssiluett och njut av både utsikten och somriga smaker. Varför inte äta middag på entréplan och avsluta kvällen med solnedgång på rooftop baren?

The Social Bar & Bistro

Räksallad på restaurangen The Social Bar & Bistro.Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.Grupp människor skålar med champagne på en takterrass i skymningen, stadssilhuett i bakgrunden, feststämning.

The Social Eriksberg

Göteborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Lördag

  17:00 - 23:30

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Maskingatan 11, 417 64 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31-779 11 35
 • emailContactE-post
  eriksberg@socialbarbistro.se
 • calendarBokning
  Boka nu