MedlemskapMina bokningarKundservice
Mat på restaurang OGBG i Göteborg.

OGBG – asiatisk restaurang i centrala Göteborg

Boka nu

OGBG Bar & Restaurang är för dig som uppskattar rika smaker, fräscha råvaror, influenser från Asien och första parkett ut mot hamnen i Göteborg. Allt i kombination med svalkande dryck och värmande solstrålar på uteserveringen.

Modernt asiatiskt på Stenpiren

Stenpiren bjuder in till drömmar om världens alla hamnar. Hos OGBG hyllas asiatiska smaker med tolkningar av de fantastiska rätter som har sitt ursprung i tidigare Ostindien. Smakrika, hälsosamma rätter som serveras snabbt, fräscht och enkelt i en varm och lekfull miljö. Grunden i restaurangens kök är tolkningar av gatumat från Vietnam, Thailand och Södra Kina men det kan lika gärna dyka upp rätter med inspiration från Indonesien, Malaysia och Kambodja.

Hyr restaurangen för fest och event

Om du letar efter ett ställe att hyra för fest och event behöver du inte leta länge till. OGBG går bra att hyra för större sällskap och kan ta emot upp till 150 sittande gäster. Här kan ni njuta av lunch- eller middagsarrangemang och se till att er tillställning blir något alldeles extra. Födelsedagsfest, utställning, mingel eller något helt annat – OGBG passar för de allra flesta tillfällen. Modern lokal med bästa läge mitt i Göteborg, kan det bli bättre?

Mat och öl på restaurang OGBG i Göteborg.Färgglad mat på restaurang OGBG i Göteborg.Grön cocktail på restaurang OGBG i Göteborg.

OGBG

Göteborg

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 317 52 28 00
 • emailContactE-post
  ogbg@strawberry.se
 • calendarBordsbokning
  Boka nu