strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Vin och tapas mat på restaurang Aioli Tapasbar i Linköping.

Aioli Tapasbar – smakfulla tapas i hjärtat av Linköping

Boka nu

Välkommen till Linköpings mest centrala tapasrestaurang. Njut av tapas med härliga smakkombinationer, eller varför inte välja någon av de större huvudrätterna på menyn – Aioli Tapasbar har något för alla.

Ett måste för alla tapasälskare

Namnet avslöjar upplevelsen på Aioli Tapasbar. Här möts du av smakfulla tapasrätter i sällskap av spännande drinkar och en bred vinlista. I ren tapasanda serveras rätterna till bordet vid olika tider och gör sig allra bäst att dela. På vardagarna är Aioli Tapasbar en populär plats för afterwork med vänner och kollegor. Ta del av restaurangens fantastiska erbjudanden och avsluta arbetsdagen på bästa sätt.

Perfekt för fest och konferens

På Aioli Tapasbar hittar du även Bakfickan, en perfekt lokal att hyra för olika festligheter, stora som små. Lokalen rymmer upp till 40 personer och passar utmärkt för privata firanden eller företagsevenemang med egen bar och projektor. Njut av välsmakande tapas i en privat del av restaurangen och låt festen börja!

Linköpings mest centrala läge

Aioli Tapasbar hittar du mitt bland stadens pulserande stadsliv. Restaurangen ligger i anslutning till Comfort Hotel® Linköping City, precis bredvid Stora torget. När stadens alla sevärdheter och promenadstråk gör dig hungrig är Aioli Tapasbar bara ett stenkast bort från shoppinggatorna. Välkommen till en tapasbar du sent kommer glömma.

Tapasmat på en bricka i restaurang Aioli Tapasbar i Linköping.

Aioli Tapasbar

Linköping

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Hantverkaregatan 1, 582 23 Linköping
 • contactPhoneTelefon
  +46 13 485 11 05
 • emailContactE-post
  bordsbokning@aioli-tapasbar.se
 • calendarBokning
  Boka nu