MedlemskapMina bokningarKundservice
Bastu på spa The Wellbox i Linköping.

The Wellbox – ett av Linköpings härligaste span

Boka nu

Känner du att du behöver en paus i vardagen? En dag för att vila upp kropp och själ? Boka då in dig på en dag på spa eller förvandla upplevelsen till en hel spaweekend. I Linköping hittar du The Wellbox som erbjuder både utomhuspool, bastu och en mängd behandlingar att välja bland. Välkommen!

Dagspa med kärleken eller vännerna

Oavsett om du bor i Linköping och vill unna dig en dag på spa eller om du ska besöka den mysiga staden och letar efter ett hotell med det där lilla extra kommer The Wellbox på Quality Hotel™ The Box att ge dig den avkoppling du behöver. Här hittar du en spaavdelning med både utomhuspool, jacuzzi, ångbastu och torrbastu utspridda på 600 kvadratmeter. En perfekt plats att spendera lite kvalitetstid med din partner, dina vänner – eller varför inte bara i ditt eget sällskap?

Ett skönt avslut på dagen

Om du besöker Linköping under flera dagar och vill uppgradera din vistelse till något extra härligt är det en bra idé att boka ett hotell med just spa. Då har du en skön plats att återvända till efter en dags upptäckande och kan i lugn och ro fylla på kropp och sinne med energi igen. Perfekt både för att varva ner eller för att ladda upp inför kvällens middag!

Pool inomhus på spa The Wellbox i Linköping.Ångbastu på spa The Wellbox i Linköping.Pool och bastu på spa The Wellbox i Linköping.

The Wellbox

Linköping

Öppettider

Måndag - Tisdag: 15:00 - 21:00

Onsdag - Torsdag: 09:00 - 21:00

Fredag - Lördag: 09:00 - 23:00

Söndag: 09:00 - 17:00

Adress

Aspögatan 7, 582 78 Linköping

Kontakt

E-post: spa.q.thebox@strawberry.se.
Boka nu