MedlemskapMina bokningarKundservice
Inredning av restaurangen på Quality Hotel The Box i Linköping.3

The Box Restaurant – klassiska rätter med en twist

Boka nu

Välkommen till en restaurangpärla bara några minuter utanför Linköpings innerstad. På The Box Restaurant möts du av en varierad meny full av spännande smakkombinationer. Är du extra svag för svenska klassiker på modernt vis – då är det hit du ska bege dig!

Det svenska köket med en twist

På entréplan till hotellet Quality Hotel™ The Box ligger The Box Restaurant, en självklar mötesplats för såväl hotellgäster som lokalbefolkning. Menyn är en hyllning till det svenska köket men med en internationell twist. Restaurangen drivs av en hållbar matfilosofi, så här kan du helt enkelt njuta av god mat med gott samvete! Njut av vällagade rätter i en avslappnad atmosfär.

Perfekt läge för lite vardagslyx

The Box Restaurant passar perfekt för dig som vill lyxa till vardagen lite extra. Du hittar restaurangen bara 2,5 km från det pulserande stadslivet samt med närhet till Linköping City Airport, E4:an och Linköping Arena. Hit kan du enkelt ta dig för en afterwork med kollegorna, en middag efter en heldag på stan med vänner eller avsluta veckan på bästa sätt med hela familjen. Välkommen till The Box Restaurant!

Öppettider

Middag

Måndag - Tisdag: 17:00 - 21:00

Onsdag - Lördag: 17:00 - 22:00

Adress

Aspögatan 7, 582 78 Linköping