Medlemskap
Lobbyn på Clarion Hotel Sense i Luleå.

Lobbybaren – Luleås bästa mötesplats

Släck törsten och njut av veckans bästa häng i hjärtat av Luleå! Lobbybaren är den perfekta mötesplatsen för såväl resande som Luleåbor. Välkommen förbi på en kopp kaffe, eller valfri svalkande dryck, i gott sällskap.

Ditt andra vardagsrum

Lobbybaren är en perfekt mötesplats för alla tillfällen, vare sig du är på resande fot eller är bosatt i staden. Luta dig tillbaka och glöm vardagens bekymmer – här är det fredagsfeeling alla dagar i veckan. Skön musik, avslappnad stämning och något gott i glaset. Kallar jobbet? Lobbybaren funkar även utmärkt för att jobba undan lite arbete, med nära avstånd till en efterlängtad afterwork. Välkommen till en av Luleås bästa mötesplatser, ditt andra vardagsrum helt enkelt.

Centralt läge i Luleå

Lobbybaren hittar du på hotellet Clarion Hotel® Sense, mitt i stadens puls. Allt som staden erbjuder hittar du precis runt hörnet. Slå dig ner efter en runda på stan, möt upp vännerna på en fördrink innan kvällens festligheter, eller samlas upp innan en trerätters middag i hotellets restaurang, Nine. Oavsett tillfälle är Lobbybaren en perfekt samlingspunkt. Njut av en avslappnad, härlig atmosfär och dröm dig bort till natur och norrsken, som det fantastiska ljusspelet i Lobbybaren faktiskt symboliserar.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Söndag

   11:00 - 23:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
 • contactPhoneTelefon
  46 920 450 450
 • emailContactE-post
  cl.sense@strawberry.se