MedlemskapMina bokningarKundservice
Inomhuspool på Clarion Hotel® Sense spa i Luleå.

Välkommen in i värmen på Clarion Hotel® Sense Spa

När du kliver in på spat på Clarion Hotel® Sense möts du av en avkopplande och harmonisk miljö. Den varma källan bjuder på en panoramautsikt över stadens takåsar och den norra hamnen. Här har du möjlighet att testa på säsongsbaserade bastu- & duschalternativ som ger ro till både kropp och själ.

Spa med lokalproducerade produkter

På Sense Spa ligger fokus på lugn och välmående och den harmoniska miljön får vem som helst att koppla bort vardagens bestyr. Utöver den varma källan och gymmet har de byggt upp en inbjudande saunavärld med bastur och duschar som bjuder på olika ljus, dofter, temperaturer och luftfuktighet – precis som årstiderna. I entrén ingår även ett kit med ekologiska produkter från C/O GERD som har sin produktion i Jokkmokk som du kan använda under tvagningen innan du kliver in på spaavdelningen.

Ett bra sätt att toppa din hotellvistelse

Sense Spa erbjuder spadagspaket för externa gäster, men för dig som är gäst på hotellet får tillgång till ett ännu förmånligare pris. Vill du göra ditt besök i Luleå till en extra härlig upplevelse är det därför en utmärkt idé att boka ett rum på Clarion Hotel® Sense. Det kommer inte bara få dig att varva ner, utan gör även att du är ditt bästa jag när du ger dig ut för att utforska stans alla besöksmål och sevärdheter! Kontakta oss för bokning.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
  • contactPhoneTelefon
    +46 920 45 04 50
  • emailContactE-post
    spa.cl.sense@strawberry.se