Medlemskap
Färgglad cocktail i baren på Clarion Hotel Sense i Luleå.

Spännande cocktails med magisk utsikt över Luleå

Välkommen upp några våningar, till Luleås skyline! På Skybar, mitt i centrala Luleå, möts du av en vibrerande stämning och en härlig mix av spännande cocktails. Hit är alla välkomna, oavsett tillfälle – det finns alltid något att skåla för.

Förstklassiga cocktails

Fruktiga cocktails, nytappad öl och läckra snacks med Luleå vackraste vyer? Ja tack! På Skybar hittar du precis det, och mer därtill. Välkommen till fredagens bästa häng, eller en bubblande lördag med vänner. Vare sig du firar något speciellt, eller bara vill liva upp helgen, är det hit du ska för att komma i rätt stämning. På Skybar mixas modernt och klassiskt, både på meny och i miljö – det bästa av två världar helt enkelt.

Luleås bästa utsikt

Skybar hittar du högst upp på hotellet Clarion Hotel® Sense. När hissdörrarna öppnas på hotellets nionde våning möts du av en vibrerande stämning – och inte minst en magisk utsikt över Luleås Norra Hamn och innerstad. Kom förbi på en afterwork med kollegor, eller möt upp vänner och familj på en cocktail innan kvällen fortsätter i hotellets restaurang, Nine. Välkommen upp till första parkett av Luleås bästa utsikt med något gott i glaset.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
  • contactPhoneTelefon
    46 920 450 450
  • emailContactE-post
    cl.sense@strawberry.se