strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Människor i baren på Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar – en vibrerande mötesplats

Välkommen till The Living Room Bar, en levande mötesplats i hjärtat av Clarion Hotel® Malmö Live. Känn pulsen och den internationella känslan medan du slappnar av med något härligt att dricka.

Hotellets vardagsrum

The Living Room Bar är hotellets vardagsrum och oavsett skäl en perfekt mötesplats. Härifrån kan du jobba över en kopp rykande kaffe och inspireras av människorna omkring dig, eller träffa dina kollegor och vänner för en afterwork bestående av klassiska cocktails, öl, vin och enklare rätter. På The Living Room Bar möts du av en avslappnad atmosfär, pulserande internationell känsla och stämningsfull musik.

Konst, design och människor

Runtom The Living Room Bar samlas vackra tavlor på väggarna och en världsberömd design. Tillsammans bidrar den förtjusande konsten och designen till att skapa en levande mötesplats. Den höga och goda stämningen är det dock vi människor som skapar, och på The Living Room Bar finns det plats för alla typer av upplevelser och möten. Affärsmöte, afterwork eller något helt annat, här kan en vanlig vardagskväll innebära något alldeles extra!

Färgglada drinkar uppradade i baren på Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar

Malmö

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö
  • contactPhoneTelefon
    46 40 20 75 00
  • emailContactE-post
    book@clarionlive.se