Medlemskap
Interiör på restaurang Blanche & Hierta i Stockholm.

Blanche & Hierta – restaurang i centrala Stockholm

Med ett rustikt koncept erbjuder Blanche & Hierta smakrika menyer för frukost, lunch och middag – och inte minst en unik vinlista med över 400 viner. Utbudet gör Blanche & Hierta till den perfekta platsen för såväl frukostälskare som vinälskare!

Rustik mat med säsong i fokus

Blanche & Hierta inspireras av säsong och har ett smakrikt utbud av både mat och dryck som passar de flesta. Starta dagen på bästa sätt med en eggs Benedict, nybakat bröd eller en chia bowl. Blanche & Hierta passar bra vare sig du ska ha ett frukostmöte eller bara vill svänga förbi för en rykande kopp kaffe. På kvällen byter restaurangen kostym och blir det perfekta alternativet för en after work med vänner.

En unik vinupplevelse

Med över 400 viner från världens alla hörn är Blanche & Hierta en unik plats för alla vinälskare. Här kan du smaka på viner från världens mest prominenta vinproducenter med fokus på karaktär och individualitet. Restaurangens kockar har tillsammans med barens sommelier arbetat fram menyer där mat och vin går hand i hand för den ultimata upplevelsen. Välkommen till Blanche & Hierta för att upptäcka nya smaker och kanske hitta en ny favorit från restaurangens vinkällare.

Färska ostron på restaurang Blanche & Hierta i Stockholm. Bålskål på restaurang Blanche & Hierta i Stockholm.Kötträtt på restaurang Blanche & Hierta i Stockholm.

Blanche & Hierta

Stockholm

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 578 828 60
 • emailContactE-post
  bh@hotelatsix.com
 • calendarBokning
  Boka nu