strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Bål på Cocktail Bar At Six i centrala Stockholm.

Signaturdrinkar på Cocktail Bar At Six i Stockholm

Boka nu

Cocktailbaren vid Brunkebergstorg i centrala Stockholm erbjuder ett ambitiöst utbud av drinkar och trevliga event. I en avslappnad men levande miljö kan du sippa på cocktails och signaturdrinkar samtidigt som du minglar med andra gäster eller bara lutar dig tillbaka.

Eleganta drinkar i stämningsfull miljö

Ett besök på Cocktail Bar At Six är väl spenderat – oavsett om du bara vill njuta av en god drink eller lyssna till pulshöjande musik. Här hittar du en mix av det sofistikerade och avslappnande samt det intima och stämningshöjande, alltid med drinkarna i fokus. Barens cocktails och signaturdrinkar är både välkända och nyskapande, kanske hittar du en ny favorit som du inte har smakat förr? Blir du hungrig finns våra rätter som är små till medelstora och passar perfekt att dela i sällskapet.

Musikkvällar och afternoon tea

Det centrala läget i Stockholm gör baren till en perfekt plats att mötas upp på, oavsett om det är en afterwork med kollegorna eller en kväll med ett gäng vänner. Cocktailbaren är perfekt utformad för mingel och inte sällan är en dj redo med skivorna för att höja stämningen ytterligare. På lördagar dukas det upp för Tipsy Tea, en annorlunda tolkning av klassikern afternoon tea där du tas med på en smakresa från sött till salt. Cocktailbaren går också att boka för privata event.

Interiör på Cocktail Bar At Six i Stockholm.Tipsy Tea på Cocktail Bar At Six i Stockholm.Bålskål på Cocktail Bar At Six i Stockholm.

Cocktail Bar At Six

Stockholm

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 578 828 60
 • emailContactE-post
  diningroom@hotelatsix.com
 • calendarBokning
  Boka nu