strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interiör på restaurang Dining Room At Six i Stockholm.

Dining Room At Six – spännande smaker i Stockholm

Boka nu

Dining Room är restaurangen med det lilla extra! Här kan du förvänta dig europeiska och internationella klassiker gjorda med nordiska råvaror. Njut av modern design, konst och en spännande smakpalett.

Restaurang med internationella influenser

Här erbjuds mat och dryck med influenser från världens alla hörn. En lyxig känsla med färgglada och härligt komponerade rätter i en modern miljö. Lokalt producerade råvaror, säsong och kvalitet utgör en stor del av restaurangens matfilosofi. Du kan förvänta dig intressanta smak- och texturkombinationer med ett hållbart tänk. Njuter du lite extra av bra och kvalitativa viner? Dining Room har en omfattande vinlista med över fyrahundra viner, en guldgruva för alla vinälskare.

Mat möter design & konst

Sune Nordgren är huvudet bakom all inköpt konst som pryder restaurangen. Är du intresserad av konst är detta en perfekt plats för såväl ögat som för dina smaklökar. Slå sig ner, njuta av fantastisk mat och låta sig inspireras av modern design och noga utvald konst på samma gång? Ja tack! Välkommen till Dining Room på At Six.

Mat på restaurang Dining Room At Six i Stockholm.

Dining Room At Six

Stockholm

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 578 828 60
 • emailContactE-post
  diningroom@hotelatsix.com
 • calendarBokning
  Boka nu