strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Färgglad mat på restaurang TAK i Stockholm.

Japan möter Norden på TAK i Stockholm

Boka nu

På Brunkebergstorg i centrala Stockholm hittar du restaurang TAK. Från restaurangen har du utsikt över hela huvudstaden, en spektakulär vy både dag- som kvällstid. Bakom TAKs japansk-nordiska smaksensationer står den framgångsrika kocken Frida Ronge. Välkommen till en unik restaurangupplevelse!

Japanskt, nordisk och hållbart

Frida Ronge, restaurangens Culinary Director, är dotter till en fiskhandlare i Göteborg och har därför en stark kärlek till fisk och skaldjur – men även till det japanska köket. 2010 tog hon exempelvis en silvermedalj i Sushi VM. Frida har skapat en helt egen japansk-nordisk matlagningsstil som du får uppleva på restaurang TAK. Hon är även engagerad i flera hållbarhetsprojekt och arbetar för en mer nytänkande och hållbar gastronomi med fokus på certifierad fisk.

En matupplevelse utöver det vanliga

Miljö, utsikt, mat och dryck – på TAK finns det en tanke bakom varje liten detalj. Njut av spektakulära rätter och vyer över Stockholm, restaurangens bar och takterrass hittar du nämligen en våning upp. På TAK möter nordiska råvaror japanska matlagningssätt och smaker. Varje ingrediens är omsorgsfullt utvald med både säsong och kvalitet i åtanke. Vill du anordna en födelsedagsfest, eller avsluta din konferens i en trevlig och avskild miljö kan du boka restaurangens chambre séparée.

Centralt i Stockholm

Restaurang TAK ligger på Brunkebergstorg, bara ett stenkast från Sergels torg. Vägg i vägg hittar du hotellen Hobo och At Six – ifall du vill stanna fram till nästa morgon! Under årets varma månader är även Stockholm Under Stjärnorna öppet, en stor och vibrerande takbar som även den är granne med TAK. Systerrestaurangen UNN är perfekt för de som vill ha en intimare matupplevelse, helt utöver det vanliga. UNN öppnar bara upp för förbokade sällskap, och här serveras en magisk omakasemeny vid ett teppanyakibord med plats för åtta personer.

Asian dood on a tray at restaurant TAK.Utsikt över takåsar från restaurang TAK i Stockholm.Dukat bord på restaurang TAK i Stockholm. Dukade bord på restaurang TAK i Stockholm.

TAK

Stockholm

Meny