strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interiör på Hobo Bar i centrala Stockholm.

Hobo Bar – en modern bar i centrala Stockholm

Hobo Bar är allt annat än en vanlig hotellbar! Det är en mötesplats med livemusik, goda drinkar och växlande menyer. Afterwork med kollegor, häng med kompisar eller födelsedagsfirande – baren passar alla tillfällen, stora som små.

Ett guldkorn mitt i Stockholm

Hobo Bar hittar du mitt i Stockholm på Brunkebergstorg. Baren är en social mötesplats, så ta med dina vänner eller kom själv och hitta fler! Här kan du njuta av en kall öl, en spännande cocktail, eller ett gott naturvin och inspireras av barens fantastiska konst. Om du blir hungrig däremellan kan du välja och vraka från barens meze-meny, inspirerad av Medelhavet, som är perfekt både som en festligare måltid eller ett mellanmål till din öl. Det ryktas om att du hittar stans bästa falafel här!

Ät och drick med gott samvete

Hållbarhet är i fokus på Hobo Bar. Här kan du både dricka och äta med gott samvete, med vetskapen om att deras matfilosofi bygger på närodlade och lokalt producerade råvaror. Slå dig ner i en intim och social miljö och njut av naturviner, lokal hantverksöl och rätter gjorda på säsongsbetonade råvaror. Välkommen till Hobo Bar!

Mat och öl på Hobo Bar i centrala Stockholm.Maträtt på Hobo Bar i centrala Stockholm.Människor som njuter av mat och dryck på Hobo Bar i Stockholm.

Hobo Bar

Stockholm

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Brunkebergstorg 4, 111 51 Stockholm
  • contactPhoneTelefon
    +46 8 57 88 27 00
  • emailContactE-post
    stay@hobo.se